Apples logo

Igår kväll visade Apple upp sina nya skapelser, här är våra favoriter från kvällens presentation!

iPhone 11

Den nya iPhone 11 har hela tre kameror, finns i 6 olika färger och har en 6.1 tum retinaskärm. Under presentationen var det stort fokus på just kameran då det ser ut att den är något utöver det vanliga. Kameran inkluderar även ett Night Moode som gör det möjligt att ta grymma bilder även när det är mörkt. Telefonen består av en glasskärm och ett skal av aluminum. 

iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

Dessa två telefoner presenteras i ett matt rostfritt stål som finns i fyra olika färger. Likt iPhone XS och iPhone XS Max kommer även de nya iPhone i två olika storlekar. iPhone Pro har en 5,8 tums skärm och iPhone Max har en 6,5 tums skärm. Båda telefonerna använder Apples nya Super Retina XDR-teknik. Apple berättar även att de har gjort batteriet extra effektivt och kraftfullt, då Apple menar att batteriet kommer att hålla l4 timmar längre än iPhone XS. 

iPad

Utseendet på den nya versionen av iPad går mycket i linje med den iPad från 2018, förutom en viktig skillnad – den är större. Årets iPad har en 10,2-tums skärm. Det är en ökning på en halv tum, och det betyder att du kommer att kunna passa mer innehåll på skärmen än tidigare, vilket gör det perfekt för användning med Apples nya iPadOS. Man kan även använda Apple Pencil till denna iPad vilket många kan tycka är ett stort plus!

Apple Watch series 5

Apple Watch presenterades även den I en ny version. Det som skiljer denna nya version av Apple Watch från den gamla är den nya skärmen. Skärmen aktiveras när du tittar på den vilket gör att du inte behöver lyfta armen för att aktivera din klocka. Andra funktioner som kommer med den nya Apple Watch är internationella nödsamtal, känner av fall och har ett stor fokus på din hälsa. Precis som den nya iPad är den nya Apple Watch tillverkad av 100% återvunnen aluminium – förutom naturligtvis den keramiska modellen.

 

Här kan du se presentationen i sin helhet!

 

Vill du lära dig mer om Apples produkter eller hur du kan göra ditt hem smartare?


Nytt ärendeBefintligt ärendeeller ring 077 - 446 60 60