För små & medelstora företag

Det finns mer än 1 miljon företag i Sverige med färre än tio personer i bolaget eller organisationen. Det är för alla dem vi tagit fram Smartify by BBG för Företag. Så ensamföretagare och mindre företag enkelt ska kunna ligga i framkant på utvecklingen när det gäller smart teknik och Internet of Things som gör företagande lättare.

 

Här finns några exempel på vad vi hjälper företagare med:

telefonsupport - Smartify

Vi finns när ni behöver hjälp

Oavsett om uppdraget är att ansluta er till ett fibernät eller installation av nya datorer, kan vi med en flexibel affärsprocess skapa ett mervärde där vi ser till era behov och önskade lösningar för framtidens smarta hem. Vår kompetens som finns i hela landet tillsammans med vårt unika orderhanteringssystem, ger er som beställare möjlighet till full transparens i våra processer med ett enhetligt arbetssätt.  Nytt ärendeBefintligt ärende  eller ring 077 - 446 60 60

   

  Installationer

  Det spelar ingen roll om du är ett enmansföretag, har en växande skara anställda eller förening som installerar fibernät till medlemmarna. Ni bokar – vi installerar och smartifierar hos er.

  BBG har marknadens längsta erfarenhet och efter mer än 250.000 besök i hem, hos företag och föreningar så vet vi en hel del om det som krävs. Med Smartify by BBG så får du en helhetslösning som sträcker sig från fiberanslutning via serverskåp hela vägen ut till appar i den smarta telefonen.

   

  Drift & underhåll

  Kundfokus. Ett mantra hos oss. Det är kombinationen av bred kompetens och den genuina viljan att hjälpa som gör skillnad.

  Vi pratar ofta internt om att vi ger både service och support. För oss är det viktigt att se det här som olika delar. Service är det vi gör på hårdvaror som servrar och datorer. Support är det vi ger människor. Vi finns inte till för alla världens datorer, serverskåp och magisk mjukvara. Vår roll är att stötta människor i sitt arbete. Support.

  Ta hand om det vi är bra på så du kan lägga fullt fokus på det du är bra på.

   

  Smartifiering

  Den nya tekniken inom smarta hem finns tillgänglig även för företag. Vi hjälper er gärna att smartifiera ert kontor, dvs att dra nytta av den senaste tekniken för att effektivisera arbetsmiljön. Grundläggande är att ha bra WiFi-täckning på hela kontoret. Smidiga lösningar för konferensrum är en naturlig fortsättning.

  Inom säkerhet finns stora möjligheter med smart övervakning med hjälp av kameror, dörrsignaler som går direkt till mobilen och smarta låslösningar. Sensorer kan t ex användas för att utveckla lösningen för ett starkare inbrottsskydd.