Få ett smartare hem

De hus och hem som byggs idag har alla någon form av smart teknik inbyggd. De tekniska saker vi har i hemmet, allt från diskmaskin till tv, musikanläggning, lampor i taket och kamera i dörrklockan kan redan idag länkas samman med hemmets router och wifi.

 

Här finns några exempel på våra andra tjänster:

Smarta hem

Idag finns det tusentals produkter som kan anslutas till ett smart hem och flera tillverkare som erbjuder olika startpaket för smarta hem-lösningar. De här startpaketen innehåller framför allt ett antal sensorer som gör att olika saker du vill smartifiera kan kommunicera med varandra och kommunicera med internet.

Här kan det vara bra att känna till om det system man köper bygger på Z-wave, 433Mhz eller Zigbee för de har olika protokoll som din Smartifytekniker kommer behöva använda för att få allt att fungera.

 

Det bästa är att prata med en Smartifytekniker innan så du slipper sitta med flera olika system i ditt hem. En enkel genomgång av de automatiseringar du vill göra hemma räcker som en första planering och sparar både timmar och kronor.

Om du är hängiven Appleanvändare så är nog Apples HomeKit med sin Zigbeelösning något för dig. Här behövs ingen separat kontrollenhet utan du styr allt från din telefon och eller surfplatta och HomeKit-appen. Sedan behöver du bara se till att de produkter du köper är Apple HomeKit-kompatibla.

Den röststyrda högtalare du använder för att prata med ditt hem blir då sannolikt Apples HomePod, medan det kan bli Google Home för dig som redan har en hel del i Googles system, som gmail, google drive lagring och annat.

Förenklar vardagslivet

Vad du än startar med så är möjligheterna oändliga med Smarta Hemmet-produkter! Få dina lampor att tändas så fort du kliver innanför dörren, få kaffemaskinen att starta när du vaknar och säger ’sätt på kaffe’, starta tvättmaskinen när elförbrukningen är som lägst och kontrollera vattenförbrukning och värmen hemma direkt i telefonen.

 

Din Smartifytekniker hjälper dig att göra ditt hem smart:

  • Koppla upp ditt hem i ett stabilt wifi där alla dina IoT-produkter, både nyinköpta och sådana som du redan har hemma fungerar som de ska.
  • Rådgivning vid inköp av smarta produkter.
  • Konfigurering av nätverk och olika protokoll för att länka samman alla uppkopplade produkter.eller ring 077 - 446 60 60

Hjälp någon du tycker om.
Ge bort en hemtekniker.

Ett presentkort som ger en hjälpande hand. Mottagaren av presentkortet anger kod för presentkortet vid bokningen. Värdet på presentkortet gäller som hel- eller delbetalning av fakturan från Smartify.eller ring 077 - 446 60 60

Presentkortet är giltigt ett (1) år från utfärdandedatum.

Låter det krångligt?

Fråga oss, det är billigare än många tror med en hemtekniker och RUT-avdrag.eller ring 077 - 446 60 60

Vanliga frågor om smarta hem

Vad är ett smart hem?

Var hittar jag smarta produkter jag kan använda?

Vad är IoT-produkter?

Vad kostar det att få ett smartare hem?