Förbättra ditt WiFi hemma

Ett snabbt och stabilt WiFi med bra räckvidd är hjärtat i ett smart hem. De flesta har givit sin router och det WiFi den skapar alldeles för lite kärlek. Det är därför våra Smartifytekniker älskar att optimera WiFi-täckning och trådlösa nätverk.

 

Här finns några exempel på våra andra tjänster:

Testa ditt WiFi med WiFi-Kollen

Är ditt WiFi anpassat efter dina behov och önskemål? Låt Smartify testa kvalitet, täckning och stabilitet samt optimera prestandan för ditt hemnätverk.

 

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig för att se hur ditt WiFi kan optimeras.


Nytt ärendeBefintligt ärendeeller ring 077 - 446 60 60

Bättre WiFi med stabilare nätverk hemma

När du tar hem en Smartifytekniker kan du boka att de installerar skrivare till ditt nätverk, be dem se till att dina datorer, surfplattor och telefoner har rätt drivrutiner och samarbetar smidigt när du är hemma för att nämna en del.

Din router ska se till att alla enheter du har hemma ansluts till internet och att de fungerar bra även om flera används samtidigt. Din router är även din primära brandvägg, det vill säga skydd mot dataintrång utifrån. I takt med att fler saker kopplas upp är det allt viktigare att du har ett säkert nätverk hemma. Det här kan din Smartifytekniker hjälpa dig med. Ett besök ordnar så ditt wifi är krypterat och vi installerar även extra skydd i varje dator om du vill det.

 

Din Smartifytekniker kan även installera ett ’reserv-internet’ som ligger och vilar ända tills det behövs. Det slår på om din vanliga internetuppkoppling slutar fungera eller hackar. När fler och fler smarta saker kopplas ihop och kopplas upp så är ett ’reserv-internet’ en allt viktigare lösning. Välj rätt router när du uppgraderar din router så kan du säkra att aldrig bli utan internet och din Smartifytekniker ser till att du skyddas från intrång.

Läs mer om hur du får ett reserv-internet på SmartsäkraTM . Det kostar mindre än du tror att få liknande skydd hemma som flera företag har.

Router + Mesh

Tidigare var routrar, repeaters och accesspunkter ärligt talat ganska fula. Gjorda för att stå undangömda. När man vill få optimerad hastighet och WiFi-täckning så vill man helst ha fler WiFi-noder och man vill att de ska ligga fritt.

För de med större lägenhet än 70kvm eller hus så är en Mesh-lösning ett alternativ om man inte vill dra ethernet-kabel till flera ställen. Prata med din Smartifytekniker så får du ett förslag på en lösning som är anpassad efter dig. Det spelar ingen roll vilket märke du har på din befintliga router, vi ger support på de flesta.

 

Här är några saker som din Smartifytekniker kan hjälpa dig med:

  • Genomföra WiFi-Kollen så du vet vad du kan förbättra mest
  • Förlänga räckvidden eller förstärka signalstyrkan på ditt nätverk
  • Se till att du har optimerad hastighet överallt
  • Se till så inte grannarna stör din signal
  • Installera ny router, brandväggar, kryptering och säkerhet
  • Support på den router du har nu
  • Byta namn och lösenord på WiFi-nätverket

 

Läs mer om WiFi här

Hjälp någon du tycker om.
Ge bort en hemtekniker.

Ett presentkort som ger en hjälpande hand. Mottagaren av presentkortet anger kod för presentkortet vid bokningen. Värdet på presentkortet gäller som hel- eller delbetalning av fakturan från Smartify.


Nytt ärendeBefintligt ärendeeller ring 077 - 446 60 60

Presentkortet är giltigt ett (1) år från utfärdandedatum.

Låter det krångligt?

Fråga oss, det är billigare än många tror med en hemtekniker och RUT-avdrag.


Nytt ärendeBefintligt ärendeeller ring 077 - 446 60 60

Vanliga frågor om WiFi

Vad är WiFi?

Är mitt WiFi säkert?

Hur lång räckvidd har mitt WiFi?

Hur kan jag göra mitt WiFi snabbare?