Några av våra uppdragsgivare

Flera av Sveriges största internet- och teleoperatörer, stadsnät, fastighetsägare, och hemelektronikkedjor har valt Smartify (f.d. BBG) som samarbetspartner.

Telenor
iTux
Tele2
Huawei
Bredband2
Elgiganten
Fiberdata
Open universe
Ownit
Audio Pro Business
Kungälv Energi
Viasat

Fokus på digital utveckling i hemmet och hos småföretagare

Vi hjälper privatpersoner och företag i hela Sverige med installation och support av teknik.

Digital utveckling

Smartify har sitt fokus på digital utveckling i hemmet och hos småföretagarna. Smartify når dem både direkt via vår egena kundservice och genom partners såsom operatörer, stadsnät, fastighetsägare, och hemelektronikkedjor.

Smartify har unik kompetens att serva hela den kundnära behovskedjan vilket innebär allt från att svetsa optisk kabel in till fastigheten till att säkra bästa WiFi i varje litet rum. Med vår kompetens hjälper vi våra partners slutkunder med allt från installationstjänster till felsökning och felavhjälpande åtgärder eller optimerande uppgraderingar.

Slutkunden är hela tiden i fokus och vi är vana att agera ute på fältet. Det finns en Smartify och Smartifykultur hos våra tekniker att förklara, guida och demonstrera. Vi är hemmets och småföretagens egen IT-PT.

Vi kommer ut i Smartifys egna servicebilar där vi har verktyg, reservdelar och ett urval av marknadens nya smarta produkter.

Service och support

Vi pratar ofta om att vi ger service och support, för oss är det olika delar.

Service är på hårdvara och support är till människor, och kan vi kombinera dessa så blir det ett stort mervärde för både beställare och kund, vilket höjer kundnöjdheten.

Vi besöker varje dag flera hundra kunder eller siter för att säkerställa uppkopplingen och dess tjänsteutbud. Det är allt från att felavgränsa kunders egen utrustning som till exempel dator eller router till att felavhjälpa och byta utrustningar på noder eller telestationer.

Smartify Support & BBG Nätservice

Vi delar upp våra partnersamarbeten efter den huvudsakliga uppdelningen i support och service, dvs stöd till människor eller hårdvara.

Det första området är Smartify Support , där vi hjälper våra partners slutkunder i hemmen.

Det andra är BBG Nätservice, där vi hjälper våra partners med drift och underhåll av deras nät.

Båda områdena överlappar naturligt varandra och vi ger service i kunders hem, och vi ger support till våra kontaktansvariga för näten.

Läs mer om Smartify Support och BBG Nätservice.

huawei
telenor-logo

Huawei och Telenor

Smartify (f.d. BBG) är en av Huawei core partners i Sverige, och deras tredje största partner i norra Europa. Vi har arbetat med Huawei sedan 2013. Tillsammans med Huawei sköter Smartify en stor del av driften och underhållet av Telenors fibernät i Sverige. Allt från fiberfel i backbone-nätet till felsökning hos slutkund.

Ge dina kunder rikstäckande teknikhjälp hemma eller på företaget.

Bättre kundupplevelse

Vårt rikstäckande nätverk hjälpa dina kunder på ett bekvämt sätt.

Över 300.000 uppdrag

Expertis och lång erfarenhet av teknisk support och installationstjänster till både privat och företag.

Minskar returerna

Våra tekniker installera din produkt och ge utbildning till dina kunder så att de är nöjda.

På jakt efter magiska ögonblick

Oavsett om uppdraget är att ansluta kunden till ett fibernät eller vid utbyte av kundutrustning, kan vi med en flexibel affärsprocess skapa ett mervärde där vi ser till kundens behov och önskade lösningar för framtidens smarta hem.

Vår kompetens som finns i hela landet tillsammans med vårt unika orderhanteringssystem, ger er som beställare möjlighet till full transparens i våra processer med ett enhetligt arbetssätt.

Är du vår nya partner?

Kontakta oss så berättar vi mer.


    eller ring 077 - 446 60 60